Wie zijn wij?

 

Taxatiebureau Peter Sijben (T.P.S.) te Weert is gespecialiseerd in taxaties van bedrijfsmatig en agrarisch onroerend goed. Wij houden ons alleen bezig met taxatie werkzaamheden en zijn daardoor in staat een uiterst onafhankelijk rapport op te stellen. Onze klanten zijn particulieren, ondernemers, banken en andere financiŽle instellingen, tussenpersonen, assurantiekantoren, makelaarskantoren, verzekeringsmaatschappijen en fiscalisten.

 

Tevens voeren wij in het kader van de wet WOZ voor diverse gemeenten taxaties uit en zijn we ervaren op het gebied van het indienen van bezwaar- en beroepschriften tegen de door de gemeente vastgestelde waarde.

 

Onze taxaties kunnen verschillende doelen hebben zoals: aan- en verkoop van onroerend goed, het aangaan of oversluiten van een hypotheek, aangifte successierechten, boedelscheiding, onteigening, bedrijfswaardering etc.

 

Taxatiebureau Peter Sijben (T.P.S.) staat ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert te Rotterdam. Hierdoor mogen wij de titel registertaxateur voeren en zijn we tevens verplicht om permanent bijscholing te volgen wat een extra waarborg biedt voor onze deskundigheid en marktkennis. Zodoende worden onze rapporten door alle betrokken marktpartijen geaccepteerd. Bovendien is ons bedrijf in het bezit van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering hetgeen voor onze opdrachtgevers extra zekerheid biedt.